Αρχική Σελίδα

Ellawigss

καλής ποιότητας Περουβιανές επεκτάσεις τρίχας της Virgin για τις πωλήσεις
Ευχαριστώ πολύ. Η τρίχα ήρθε γρήγορα και η επικοινωνία ήταν μεγάλη, η τρίχα ήταν παχιά από τη ρίζα που τοποθετεί αιχμή, αγαπώ το δώρο

—— Awa Willis

Είστε καταπληκτικοί στην επικοινωνία και τα στοιχεία που στέλνονται πολύ γρήγορα. Η τρίχα ήρθε συμπαθητικός και μεταξωτός, αληθινός στο μήκος, οι άκρες ήταν πλήρεις, θα διατάξω πάλι

—— Almdia

Πήρα την τρίχα μερικές ημέρες πριν, και χρησιμοποίησα μερικές ημέρες, την τρίχα κανένα σκόρπισμα, ή τη μυρωδιά. Είναι πολύ μαλακό! Το αγαπώ τόσο πολύ, σας ευχαριστώ!

—— Doris Utuka Gaba

Είμαι Online Chat Now

Ellawigss

1 2 3
Ellawigss Ellawigss Ellawigss
Γραφείο Εργοστάσιο Ομάδα

Στοιχεία Εταιρίας:

Είδος Επιχείρησης : Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Κύρια Αγορά : Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Αφρική
Ωκεανία
Μάρκες : Τρίχα Yaness, τρίχα ομορφιάς
Αριθμός Υπαλλήλων : 100~180
Ετήσιες πωλήσεις : 10,000,000-15,000,000
Ιδρύθηκε Έτος : 2005
Εξαγωγή pc : 90% - 100%

Ellawigss που καθιερώνεται το 2005, το οποίο κατασκευάζει και παρέχει ένα ευρύ φάσμα μοντέρνου, υψηλό - επεκτάσεις ποιοτικής παρθένες τρίχας στους πελάτες σε όλο τον κόσμο, που περιλαμβάνουν: Η βραζιλιάνα τρίχα της Virgin, περουβιανή τρίχα της Virgin, μαλαισιανή τρίχα της Virgin, ινδική τρίχα της Virgin, τοπ περάτωση δαντελλών, δένει τη μετωπική περάτωση, πλήρεις περούκες δαντελλών, περούκες δαντελλών Fontal. Είμαστε ιδιαίτερα επαγγελματικός και πεπειραμένος κατασκευαστής των παρθένων επεκτάσεων τρίχας κορυφαίας ποιότητας στην Κίνα. 


 Τα διαφορετικά υλικά τρίχας χρησιμοποιούνται, όπως η κινεζική Remy/παρθένα τρίχα, η ινδική Remy/παρθένα τρίχα, η μαλαισιανή Remy/παρθένα τρίχα, η βραζιλιάνα Remy/παρθένα τρίχα, η ευρωπαϊκή Remy/παρθένα τρίχα και η μογγολική Remy/η παρθένα τρίχα 


 Διατηρούμε ένα αρκετά μεγάλο απόθεμα των τυποποιημένων προϊόντων μας για την άμεσες αποστολή και την παράδοση, και μπορούμε επίσης να παρέχουμε την επί παραγγελία κρόκη/τις περούκες τρίχας σχεδόν αμέσως. 


 Με μια γρήγορη ανάπτυξη και τους πελάτες μας προέρχομαι από την Ευρώπη, Ηνωμένες Πολιτείες, Αφρική και σε όλο τον κόσμο. Κατά συνέπεια, η επιχείρησή μας έχει διαμορφώσει μια ιδιαίτερα ανταγωνιστική κοινότητα πελατών. 


 Με το εκπαιδευμένο, καινοτόμο και ενεργητικό προσωπικό, είμαστε αρμόδιοι για όλα τα στοιχεία της έρευνας, του σχεδίου, της κατασκευής, της πώλησης και της διανομής. Με τη μελέτη και την ανάπτυξη των νέων τεχνικών, όχι μόνο ακολουθούμε αλλά και οδηγούμε τη βιομηχανία μόδας. Ακούμε προσεκτικά ανατροφοδοτούμε από τους πελάτες μας και παρέχουμε τις στιγμιαίες απαντήσεις. Θα αισθανθείτε αμέσως την επαγγελματική και προσεκτική υπηρεσία μας. 


 Χαιρετίζουμε μια ευκαιρία να κάνουμε επιχειρήσεις με σας και να ελπίσουμε να έχουμε την ευχαρίστηση στην ένωση των περαιτέρω λεπτομερειών των προϊόντων μας. 


 Η άριστη ποιότητα, η ανταγωνιστική τιμή, η ακριβής παράδοση και η αξιόπιστη υπηρεσία μπορούν να εξασφαλιστούν. Γιατί περαιτέρω ερευνά παρακαλώ μην διστάστε να μας έρθετε σε επαφή με. 


Σας ευχαριστούμε - η υποστήριξή σας μας εμπνέει συνεχώς.

Στοιχεία επικοινωνίας
Ellawigss

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Thea

Τηλ.:: 86--15607431753

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)